Friday, September 23, 2011

TERKINI : Janji Manis Tinggal Kenangan

Janji manis memang best.. Nak buat jika tak de bajet atau memang kita dah tahu Parlimen Parit Sulong aka kawasan kampung ni senang jer.. Sebelum pilihanraya nanti bagi duit raya ker, bagi harga sawit naik ler, bagi harga runtuh la senang cerita.. konfem orang kampung still sokong UMNO/BN lagi.. coz orang kampung ni senang nak dicontrol.. dapat duit je terus senyap.. -AKP

Tetapi lihat screenshot yang telah saya dapat ketika membuat tinjauan di sekitar page FB yang dibangunkan hanya untuk keperluan PILIHANRAYA!!! Sedarlah kalian semua..
 [KLIK GAMBAR UTK BESARKAN]


[KLIK GAMBAR UTK BESARKAN]

Anda boleh lawati group Parlimen Parit Sulong P147 di https://www.facebook.com/group.php?gid=99709719816&v=app_2373072738 sehingga 'mereka' tidak membuang post atau menutup akaun ini.

1 comment:

Lan said...

Ni group ktorg sndri nk cr kwn2 P147 & discuss hal politik. nk make sure org2 kg dpt info isu semasa. Tlg sebarkan.

http://www.facebook.com/groups/p147paritsulong/

fb